Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solan gül görmek

Rüyada solan gül görmek

Rüyada solan gül görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada solan gül gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada solan gül görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada solmuş kırmızı gül görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada solmuş beyaz gül görmek kişinin sıkıntıların artacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada solmuş pembe gül görmek kötü gidişe dur denileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada solmuş halı görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, maddi olarak güç kazanacağına işaret eder.

Rüyada sol elinden bıçaklanmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada solmuş elbise görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments