Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solmuş yaprak görmek

Rüyada solmuş yaprak görmek

Rüyada solmuş yaprak görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kurulu düzenin bozulacağına, hastalıkların sona ereceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada solmuş yaprak gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Rüyada solmuş yaprak görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada solmuş kırmızı gül görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol görmek şansının açık olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada solmuş ot görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak onların mutlu haberlerini alacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada sol baş parmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol üst diş görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol ele alyans takmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments