Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış etek görmek

Rüyada yırtılmış etek görmek

Rüyada yırtılmış etek görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, canını sıkılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtılmış etek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada eteği yırtılmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yırtılmış etek görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Rüyada etek yırtıldığını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada kıyafetinin yırtıldığını görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı yırttığını görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşafın yırtıldığını görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada yırtılan ayakkabı görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet eder.

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek rahat bir hayata sahip olmaya, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yerinde saymayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments