Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta masa görmek

Rüyada sokakta masa görmek

Rüyada sokakta masa görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iyi zamanlar geçireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta masa gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada sokakta masa görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada sokakta yaşadığını görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta çiş yapmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar sokak görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada sokak araları görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ondan şifa göreceğine alamet eder.

Rüyada sokakta yatak görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulur.

Rüyada sokak ortasına pislemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine yorulur.

Rüyada sokak süpürmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, günden güne sorunlarının artacağına, terfi alamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments