Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak süpürmek

Rüyada sokak süpürmek

Rüyada sokak süpürmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, yükünün hafifleyeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak süpürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada sokak süpürmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Rüyada sokağı süpürmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokağı süpürdüğünü görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada sokakları süpürmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, sorumluluk alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakta uyumak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta çorapla yürümek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada temiz sokak görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments