Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta kaldığını görmek

Rüyada sokakta kaldığını görmek

Rüyada sokakta kaldığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, emeklerinin heba olacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta kaldığını gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada sokakta kaldığını görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak kötü durumların ortadan kalkacağına, zahmetinin çoğalacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada sokakta kalmak her anlamda güçleneceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada gece sokakta kalmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sokak çeşmesi görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokakta olduğunu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sokakta düşmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments