Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta kalmak

Rüyada sokakta kalmak

Rüyada sokakta kalmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada sokakta kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Rüyada sokakta kalmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gece sokakta kalmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sokakta kaldığını görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak toplumda iyi bir yer edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak sağlık sorunun kalmayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta yangın görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine işarettir.

Rüyada sokakta yattığını görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada çıkmaz sokak görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments