Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak çeşmesi görmek

Rüyada sokak çeşmesi görmek

Rüyada sokak çeşmesi görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sokak çeşmesi gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Rüyada sokak çeşmesi görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada akan bir çeşme görmek buna rağmen kazanç getireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kazancında da artış meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada iki tane çeşme görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski çeşme görmek en yüksek makamlara oturacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette çeşme görmek yolunun açık olacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden süt içmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, rahatının da yerine geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su doldurmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments