Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakların temizlendiğini görmek

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sokakların temizlendiğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada temiz sokak görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokağa sıçmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta bozuk para bulmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet etmektedir.

Rüyada yabancı sokaklar görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sokakta maç yapmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, günah ve suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta yatak görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaşamının tazeleneceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada sokakta işediğini görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments