Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta düşmek

Rüyada sokakta düşmek

Rüyada sokakta düşmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, işlerinin yaver gideceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sokakta düşmek gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada sokakta düşmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta çorapla yürümek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada sokakta bebek bulmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada sokağı yıkamak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta kavga etmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına inanılır.

Rüyada sokağı sulamak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece sokakta gezmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments