Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokağı süpürmek

Rüyada sokağı süpürmek

Rüyada sokağı süpürmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada sokağı süpürmek gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Rüyada sokağı süpürdüğünü görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işarettir.

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada sokak süpürmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakları süpürmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokağı süpürmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada sokakta namaz kılanları görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada sokağın yandığını görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sokakta soyunmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments