Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokağı temizlemek

Rüyada sokağı temizlemek

Rüyada sokağı temizlemek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Rüyada sokağı temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada sokak temizlemek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sokağı temizlemek işinde yükseleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sokakta beklemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakların temizlendiğini görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokak lambası görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, zahmet veren işlerin artacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulur.

Rüyada karanlık sokakta kalmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada sokak tatlısı görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments