Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak süpürdüğünü görmek

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokak süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Rüyada sokağı süpürmek toplumda iyi bir yer edineceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokak süpürmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakları süpürmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hem verimi yükselteceğine işarettir.

Rüyada sokağı süpürdüğünü görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, geçim kaygısı duymayacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta koştuğunu görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta yürüdüğünü görmek kötü noktalara geleceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada sokakta çiş yapmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments