Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldı sevgilisini görmek

Rüyada ayrıldı sevgilisini görmek

Rüyada ayrıldı sevgilisini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ayrıldı sevgilisini gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, de zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barışmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments