Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokağa sıçmak

Rüyada sokağa sıçmak

Rüyada sokağa sıçmak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada sokağa sıçmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada sokakta sıçmak işlerinin rast gideceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada sokağa sıçmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada yol ortasına sıçmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada halının üstüne sıçmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovaya sıçmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada her yere sıçmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından sıçmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işarettir.

Rüyada pantolona sıçmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments