Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta beklemek

Rüyada sokakta beklemek

Rüyada sokakta beklemek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada sokakta beklemek gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada sokakta beklemek gönlündeki gibi sevileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sokakta kar görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada temiz sokak görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sokakta duş almak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına yorulur.

Rüyada sokak tatlısı görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir sokak görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada erkek sokak çocuğu görmek ondan faydalanacağına, memur ise terfi edeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulur.

Rüyada sokakta bebek bulmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments