Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak tatlısı görmek

Rüyada sokak tatlısı görmek

Rüyada sokak tatlısı görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sokak tatlısı gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada sokak tatlısı görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada sokakta kavga etmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, hayata karşı cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada gece sokakta dolaşmak maddi durumunuzun düzeleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokaklarda yatmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokaklar görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada sokağı sulamak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada sokakta eşya görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta giyinmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments