Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan soğan istemek

Rüyada komşudan soğan istemek

Rüyada komşudan soğan istemek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşudan soğan istemek gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada komşudan soğan istemek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan istemek malının ve aşının da çoğalacağına, refaha erişileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden soğan istemek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, bolluğun sürekli olacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada komşudan yoğurt istemek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada komşudan bişey istemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada komşudan yardım istemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada komşudan ekmek istemek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada komşudan yumurta istemek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, işlerinizin bozulacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments