Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde soğan görmek

Rüyada elinde soğan görmek

Rüyada elinde soğan görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, yokluk içine düşeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada elinde soğan gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Rüyada başkasının elinde soğan görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada elinde soğan görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada elinde soğan tutmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalettir.

Rüyada kurtlu soğan görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret eder.

Rüyada zambak soğanı görmek küfürlü söze, geçiminin zorlaşacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan sarmısak görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş soğan görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments