Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan tarlası görmek

Rüyada soğan tarlası görmek

Rüyada soğan tarlası görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada soğan tarlası gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Rüyada soğan tarlası görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada taze soğan tarlası görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalettir.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada soğan toplamak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments