Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze fide görmek

Rüyada sebze fide görmek

Rüyada sebze fide görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze fide gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada sebze fide görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, imkânlarını kaybedeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet eder.

Rüyada sebze fidesi dikmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada sebze fideleri görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze fidesi görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada marul fidesi dikmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada dut fidesi görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulur.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada patates fidesi görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments