Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada su içmek

Rüyada sofrada su içmek

Rüyada sofrada su içmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada su içmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada sofrada su içmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi su içmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, isabetli adımlar atılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma suyu içmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada suyu içmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine su içmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada kar suyu içmek şükredeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments