Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine su içmek

Rüyada sevdiğine su içmek

Rüyada sevdiğine su içmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine su içmek gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, günbegün kötüleşeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine su içmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden su içmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevinç ve mutluluğa inanılır.

Rüyada sevdiğinle çay içmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle kahve içmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta su içmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının elinden su içmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments