Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sofrada görmek

Rüyada kendini sofrada görmek

Rüyada kendini sofrada görmek neşesinin yerine geleceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, esenliğe kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini sofrada gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada kendini sofrada görmek kişinin şifaya kavuşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada sofrada sohbet etmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, onları gücendireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yemek dolu sofra görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük sofra görmek konferans ve seminerlere katılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada evinde sofra görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofrada ekmek görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments