Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra kurmak

Rüyada sofra kurmak

Rüyada sofra kurmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada sofra kurmak gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Rüyada birine sofra kurmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada sofralar kurmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada misafire sofra kurmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birine sofra kurmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana sofra kurmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sofra kurmak parasına da para ekleyeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işarettir.

Rüyada ölüye sofra kurmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments