Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ödü patlamak

Rüyada ödü patlamak

Rüyada ödü patlamak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ödü patlamak gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Rüyada ödü patlamak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Rüyada ödenmemiş fatura görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalettir.

Rüyada borcunun ödendiğini görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Rüyada şişenin patladığını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada volkan patladığını görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahın patladığını görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanalizasyon patladığını görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ampul patladığını görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments