Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada size aşık olan kişiyi görmek

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada size aşık olan kişiyi gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin size aşık olduğunu görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada size aşık birini görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin size aşık olduğunu görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının size aşık olduğunu görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olunan kişiden çıkma teklifi almak zorlukları aşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek ortağından ayrılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments