Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin topladığını görmek

Rüyada zeytin topladığını görmek

Rüyada zeytin topladığını görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, lüks içinde olacağına, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin topladığını gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada zeytin toplamak ve yemek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yerden zeytin toplamak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, geçim derdinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin topladığını görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada kara zeytin toplamak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada zeytin toplamak yemek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada kırmızı zeytin toplamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments