Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kedi görmek

Rüyada sarı kedi görmek

Rüyada sarı kedi görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarı kedi gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk kedi görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sarı ve siyah kedi görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde sarı kedi görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada küçük sarı kedi görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sarı ev kedisi görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı beyaz kedi görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkte kedi görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments