Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı beyaz kedi görmek

Rüyada sarı beyaz kedi görmek

Rüyada sarı beyaz kedi görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kurtuluşu bulacağına işaret eder.

Rüyada sarı beyaz kedi gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Rüyada sarı beyaz kedi görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kediye sarılmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yanlış işler yapacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş sarı kedi görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kedi görmek daha fazla gelire kavuşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Rüyada yavru sarı kedi görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalettir.

Rüyada sarı kedi öldürmek onurlu bir yaşam süreceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, bereketli günler geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments