Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah üzüm ayıklamak

Rüyada siyah üzüm ayıklamak

Rüyada siyah üzüm ayıklamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, şansının da açık olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah üzüm ayıklamak gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah üzüm ayıklamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, rütbe alacağına, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm ayıklamak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nar ayıklamak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek ayıklamak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye ayıklamak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, şifaya kavuşacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Rüyada topraktan taş ayıklamak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Rüyada mısır ayıklamak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments