Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak yakında başlayacak aşk macerasına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ayıklamak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, halsizleşeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada pişmemiş tavuk görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet eder.

Rüyada pişen tavuk görmek bir yere taşınmaya, ticarette ilerleyeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk budu yemek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, onu hayallerine kavuşturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments