Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ayıklamak

Rüyada üzüm ayıklamak

Rüyada üzüm ayıklamak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, namaz kılacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ayıklamak gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada siyah üzüm ayıklamak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm ayıklamak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada balık ayıkladığını görmek sıkıntılar son bulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak zorlukların ve kavgaların biteceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan bit ayıklamak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, haksızlık edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada saçtan bit ayıklamak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fındık ayıklamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments