Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ayıklamak

Rüyada nar ayıklamak

Rüyada nar ayıklamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada nar ayıklamak gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Rüyada nar ayıklamak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada pırasa ayıklamak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, umutlarının çoğalacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada saçtan bit ayıklamak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada enginar ayıklamak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinçten kurt ayıklamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak maddi zarar edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik ayıklamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments