Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah şemsiye görmek

Rüyada siyah şemsiye görmek

Rüyada siyah şemsiye görmek canını ve malını hiçe sayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine işaret eder.

Rüyada siyah şemsiye gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada siyah şemsiye görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına işarettir.

Rüyada siyah şemsiye almak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada birine şemsiye almak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin de rast gideceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada şemsiyeler görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Rüyada şemsiyeyi unutmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Rüyada kahverengi şemsiye görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments