Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eşarp taktığını görmek

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, herkesten ileriye gideceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah eşarp taktığını gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada siyah eşarp taktığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eşarp taktığını görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, eline para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi eşarp taktığını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek yeni yollara girileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Rüyada erkeğin eşarp taktığını görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah eşarp takmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah eşarp görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz eşarp görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments