Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saç kesmek

Rüyada siyah saç kesmek

Rüyada siyah saç kesmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, güzel işler yapacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah saç kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Rüyada siyah saç kesmek hayallerine ulaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işaret eder.

Rüyada siyah dana kesmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah inek kesmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, içebileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tosun kesmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada siyah tavuk kesmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah keçi kesmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan kesmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah köpek kesmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments