Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılan kesmek

Rüyada siyah yılan kesmek

Rüyada siyah yılan kesmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine inanılır.

Rüyada siyah yılan kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Rüyada siyah yılan kesmek rızkının artacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah koç kesmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sadece kendisini düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk kesmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah horoz kesmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada siyah köpek kesmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, saadetinin yükseleceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada siyah koyun kesmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saç kesmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada siyah inek kesmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments