Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah inek kesmek

Rüyada siyah inek kesmek

Rüyada siyah inek kesmek dertlerin bitip huzura erileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, büyük miktarda para kazanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine inanılır.

Rüyada siyah inek kesmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada siyah inek kesmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Rüyada inek kafası kesmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya inanılır.

Rüyada ineği kesmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada inek başı kesmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada hamile inek kesmek yokluğa düşeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz inek kesmek esenliğe kavuşulacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta inek kesmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, sevdiği insana kavuşacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı inek kesmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments