Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tosun kesmek

Rüyada siyah tosun kesmek

Rüyada siyah tosun kesmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tosun kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Rüyada siyah tosun kesmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tosun kesmek görgülü ve kültürlü olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz tosun görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada siyah tosun görmek rahatın ve konforun geleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Rüyada tosun kovalaması görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada tosun eti görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tosun görmek umutlanacağına, elinin kolunun bağlanacağına, yükseldikçe yükseleceğine alamet eder.

Rüyada besili tosun görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments