Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkli yılan görmek

Rüyada siyah renkli yılan görmek

Rüyada siyah renkli yılan görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, mal sahibi olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkli yılan gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek bundan da son derece mutlu olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah renk yılan görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada siyah renkli yılan görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah renkte yılan görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada siyah renkli araba görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada siyah renk köpek görmek kara kara düşüneceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah renkli yüzük görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renkte silah görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments