Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkte araba görmek

Rüyada siyah renkte araba görmek

Rüyada siyah renkte araba görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, üzüntü yaşamaya, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine işarettir.

Rüyada siyah renkte araba gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada siyah renkli araba görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renk araba görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renkli arabaya binmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, haneye dertlerin gireceğine  işaret eder.

Rüyada siyah renkli araba sürmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah renkte araba görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı renk araba görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gümüş renk araba görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Rüyada sarı renkte araba görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments