Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk yılan görmek

Rüyada siyah renk yılan görmek

Rüyada siyah renk yılan görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah renk yılan gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada siyah renkte yılan görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine yorulur.

Rüyada siyah renk yılan görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet eder.

Rüyada siyah renkli yılan görmek insanlarla arasının iyi olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada siyah renkli elbise görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah renkli köpek görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah renkte köpek görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah renk görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments