Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk yüzük görmek

Rüyada mor renk yüzük görmek

Rüyada mor renk yüzük görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, masraflarının azalacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk yüzük gördüyseniz:

  • Gerilim içeren ilişkileri veya karşılaşacağınız tartışmacı kişileri doğru yönetmeniz gerekebilir.

Rüyada mor renk yüzük görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada mor ve siyah renk görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mor renk takı görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli elbise giymek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli oda görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, günahlarından tövbe etmeye, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor ve turuncu renk görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Rüyada mor renk koltuk görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments