Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli taşlı yüzük görmek

Rüyada renkli taşlı yüzük görmek

Rüyada renkli taşlı yüzük görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada renkli taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli taşlı yüzük görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, kem gözlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada renkli taş görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli mezar taşı görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte taş görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, şerefe ve izzete, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalettir.

Rüyada renkli çakıl taşı görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli taş görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada renk renk taşlar görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments