Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkli araba görmek

Rüyada siyah renkli araba görmek

Rüyada siyah renkli araba görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada siyah renkli araba gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada siyah renkli arabaya binmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah renk araba görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yönetici makamına oturacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah renkte araba görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, başına türlü belalar geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah renkli araba görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada siyah renkli araba sürmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada krem renk araba görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli araba görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkte araba görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments