Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz perde görmek

Rüyada siyah beyaz perde görmek

Rüyada siyah beyaz perde görmek daha fazla gelire kavuşacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz perde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada siyah beyaz perde görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah perde görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada siyah tül perde görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde açmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz perde takmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bir perde görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni beyaz perde görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments