Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nokta temizlemek

Rüyada siyah nokta temizlemek

Rüyada siyah nokta temizlemek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah nokta temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Rüyada siyah nokta temizlemek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah nokta görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ortaklı işlere girileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Rüyada siyah nokta patlatmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada yüzde siyah nokta görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada kulakta siyah nokta görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek dertlerine derman bulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments