Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nişan yüzüğü görmek

Rüyada siyah nişan yüzüğü görmek

Rüyada siyah nişan yüzüğü görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, bekarlar için evlenmeye, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada siyah nişan yüzüğü görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğü düşürmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak parasının ve canın güvende olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan yüzüğü takıp çıkarmak rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada nişan ve yüzük görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, haneye nifak gireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlanıp yüzük takmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments