Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan ve yüzük görmek

Rüyada nişan ve yüzük görmek

Rüyada nişan ve yüzük görmek makamının sarsılmayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan ve yüzük gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğü taktığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, işlerinin toparlanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada altın nişan yüzüğü görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işarettir.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü değiştirmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü başkasına vermek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah nişan yüzüğü görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğü almak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments